A.W. Grootestraat 4
1964 JH Heemskerk
Telefoon : 06 10 30 10 56

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie, alsook de informatie die per digitale nieuwsbrief verzonden wordt, wordt door M.J. Bleeker-Bleijendaal met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. M.J. Bleeker-Bleijendaal verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door M.J. Bleeker-Bleijendaal worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Aan de informatie op deze website en in de digitale nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

M.J. Bleeker-Bleijendaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. M.J. Bleeker-Bleijendaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel M.J. Bleeker-Bleijendaal alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is M.J. Bleeker-Bleijendaal niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Ons privacy statement is hier terug te vinden.